شبکه Find My Device گوگل که مدتها مورد انتظار بود بالاخره راهاندازی شد، با قابلیت جدید میتوانید دستگاههای اندرویدی خود را حتی زمانی که آفلاین هستند و به اینترنت دسترسی ندارند، ردیابی کنید.
طبق یک پست وبلاگ گوگل، این قابلیت ابتدا در ایالات متحده و کانادا معرفی میشود، بنابراین سایر کشورها باید فعلاً منتظر بمانند. با این حال، این موضوع احتمالاً ارزش صبر کردن را داشته باشد، زیرا به نظر می رسد این یک ارتقاء قدرتمند برای قابلیت قدیمی Find My Device باشد.
در گذشته فقط در صورتی میتوانستید از Find My Device برای ردیابی گوشی خود استفاده کنید که به اینترنت متصل باشد یعنی اگر دستگاه آفلاین بود، شانسی برای پیداکردنش نداشتید. با این حال، با شبکه جدید Find My Device این شرکت، میتوانید دستگاههای آفلاین را نیز ردیابی کنید. از آنجایی که این شبکه میتواند بیش از یک میلیارد دستگاه اندرویدی در سراسر جهان را برای یافتن هر دستگاه گمشدهای که در نزدیکی بلوتوث قرار دارند، به کار گیرد.
گوشیهای پیکسل جدید حتی در حالت خاموش هم قابل ردیابی خواهد بود
اگر مالک گوشیهای گوگل پیکسل 8 یا پیکسل 8 پرو هستید، به لطف سختافزار اختصاصی پیکسل میتوانید گوشی خود را حتی اگر خاموش شده یا باتری آن تمام شده باشد، پیدا کنید!
احتمالاً این ویژگی به گوگل پیکسل 9 و سایر مدلهای پیکسل در آینده نیز خواهد آمد و اگر برندهای دیگر نیز وارد عمل شوند، تعجب نخواهیم کرد، اما در حال حاضر این یک امتیاز انحصاری برای سری پیکسل 8 است.
با تگ بلوتوثی و قابلیت جدید گوگل میتوانید تمام اشیا را ردیابی کنید
شبکه جدید Find My Device همچنین با برچسبهای بلوتوث Chipolo و Pebblebee کار میکند، در حالی که قرار است پشتیبانی از برچسبهای برندهای دیگر در اواخر سال جاری اضافه شود. در نتیجه، اگر یکی از این برچسبها را به کیف پول، دستهکلیدهای خود یا هر شیء دیگری که بلوتوث ندارد وصل کنید، میتوانید آنها را نیز ردیابی کنید!
درست مانند نگرانیهای پیرامون شبکه Find My Apple، شبکه Find My Device هم توسط گوگل با حفظ حریم خصوصی و امنیت ساخته شده است، بنابراین اگر ناخواسته توسط یک برچسب بلوتوث دنبال شوید، هشدار دریافت خواهید کرد.
ردیابی دقیق از فاصله نزدیک هم امکانپذیر است
این شبکه فقط برای ردیابی موارد دور طراحی نشده است. همچنین یک دکمه «یافتن نزدیک» وجود دارد که به شما کمک میکند مکان دقیق اقلام اطراف را مشخص کنید، و اگر موردی را در خانهتان گم کردهاید، میتوانید نزدیکی آن را با دستگاههای Nest که دارید نیز ببینید.
علاوه بر این، گزینهای برای به اشتراک گذاشتن ردیابی دستگاه با دوستان یا اعضای خانواده وجود دارد، بنابراین میتوانید در صورت گم شدن آن مورد را ردیابی و مکان یابی کنید. اما همه چیز با ویژگیهایی مانند رمزگذاری سرتاسر دادههای مکان و گزارشدهی انبوه مکان دستگاه، خصوصی و ایمن نگه داشته میشود.
انتظارات زیادی از مدتها قبل برای این ویژگیها وجود داشته است. گوگل در ابتدا قصد داشت شبکه جدید Find My Device خود را در اواسط سال 2023 راه اندازی کند، اما آن را به تعویق انداخت تا به اپل زمان بدهد تا به طور کامل هشدارهای ردیاب ناشناخته را منتشر کند (به طوری که مردم نتوانند از شبکه گوگل Find My Device برای ردیابی آیفون استفاده کنند. بدون اینکه به آنها هشدار داده شود). ویژگی ردیاب ناشناخته در نهایت با iOS 17.5 که در حال حاضر در مرحله آزمایشی است، به دست میآید و دست گوگل را برای راهاندازی شبکه Find My Device ارتقا یافته خود باز میگذارد.
اکنون سوال بزرگ این است که چه زمانی Google AirTags را خواهیم دید یا به عبارت دیگر، رقیب این شرکت برای Apple AirTag کی روانه بازار خواهند شد؟ همانطور که در حال حاضر قابلیت Find My Device با صدای قدرتمندی وجود دارد، منطقی است که گوگل ردیاب بلوتوث خود را معرفی کند، دستگاهی که قبلاً شایعاتی درباره آن شنیده بودیم.
منبع itjoo.ir